luganschina-trivayut-boyi-za-voyevodivku-toshkivku-ta-nizhnye-golova-ova

Луганщина: тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє – голова ОВА

 • 110967 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. На Луганщині тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє. Минулої доби, 9 травня, російські окупанти 22 рази обстріляли міста та села регіону. Про це повідомив голова Луганської області Сергій Гайдай, інформує УНН.

Цитата

"Протягом 9 травня росіяни масовано обстрілювали всі можливі маршрути виїзду з території області. Небезпечно було в Білогорівці та Шипіловому. Тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє. 22 рази обстріляні міста та села регіону за минулу добу", — написав Гайдай.

Деталі

Внаслідок обстрілів було зруйновано житло у Сєвєродонецьку та Лисичанську.

Крім того, у Сєвєродонецьку ворожий снаряд поцілив в будівлю місцевого управління Національної поліції, через що сталася пожежа. Приміщення та обладнання знищено.

Під час спроби перевірити руйнування у Шипіловому, де залишаються заблокованими люди, рашисти відкрили вогонь по поліцейським. Один працівник дістав поранення.  

Додамо

За попередню добу на території Луганської та Донецької областей ЗСУ успішно відбили 15 атак ворога: знищено один зенітний ракетний комплекс, дев’ять танків, три артилерійські системи, 25 одиниць бойової броньованої техніки, три одиниці спеціальної інженерної техніки та три автомобіля ворога.

Підрозділи ППО збили один безпілотник типу "Орлан-10".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП