luganska-dilyanka-frontu-poterpaye-vid-rekordnikh-schodennikh-artobstriliv-ova

Луганська ділянка фронту потерпає від рекордних щоденних артобстрілів - ОВА

 • 247241 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. Луганська ділянка фронту протягом березня потерпає від рекордних за кількістю щоденних ворожих артилерійських обстрілів. За добу по населених пунктах та позиціях українських військових росіяни спрямовують по 300-400 снарядів. Про це повідомив виконувач обов’язків начальника Луганської ОВА Олексій Смирнов, слова якого наводить ОВА у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Протягом березня Луганська ділянка фронту потерпає від рекордних за кількістю щоденних артилерійських обстрілів. За добу по населених пунктах та позиціях українських військових росіяни спрямовують по 300-400 снарядів. Регулярна армія рф, яка намагається атакувати в нашому регіоні, несе втрати. Та єдине джерело поповнення після року війни в них – виключно свіжомобілізовані із різним рівнем підготовки», - розповів Смирнов.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що колись передові вугледобувні підприємства Довжанська окупанти поступово закривають.

«На шахті «Червоний партизан» у зміну спускаються лише по шість осіб. Більше працювати там нікому – основну частину гірників примусово мобілізували. Утім, як жити далі, окупаційна влада особливо не замислюється – вирішує завдання сьогодення. До прикладу, паспортизувати якомога більше людей до так званих «перших виборів», - ідеться в повідомленні ОВА.

Повідомляється, що зокрема, в Алчевську, Кадіївці та у населених пунктах поблизу цих міст консультаційні пункти з перекладу документів з української мови, що необхідно для отримання паспорту рф, із квітня відкриють у всіх школах, без виключення.

«Про рівень підготовки та оснащення цих пунктів говорить той факт, що при зверненні необхідно мати при собі 10 аркушів білого паперу формату А4», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що російській окупанти знов намагаються штурмувати Білогорівку у Луганській області, тактика противника в області схожа до більш класичної армійської.

Українські Національні Новини

Війна