luganskiy-sud-znovu-vidklav-rozglyad-spravi-yefremova

Луганський суд знову відклав розгляд справи Єфремова

 • 11725 переглядiв

КИЇВ. 15 листопада. УНН. Старобільський районний суд Луганської області знову відклав розгляд справи стосовно колишнього народного депутата Олександра Єфремова на 22 листопада в режимі відеоконференції, передає кореспондент УНН.

Колегія суддів ухвалила рішення відкласти розгляд справи на 22 листопада о 10:00 в режимі відеоконференц-зв’язку з одним із районних судів міста Києва.

Засідання перенесли через те, що Єфремов перебуває в лікарні, де йому мають провести операцію.

Як повідомлялося раніше, суд вирішив проводити засідання у справі колишнього народного депутата Олександра Єфремова в режимі відеоконференц-зв’язку.

Нагадаємо, раніше суд відпустив Єфремова під особисте зобов'язання.

Як повідомляв УНН, екскерівник парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підозрюється у вчиненні низки кримінальних правопорушень за трьома статтями, а саме: у заволодінні майном “Луганськвугілля”, шляхом зловживання службовим становищем за ч. 5 ст. 191 ККУ; у вчиненні умисних дій з метою зміни меж території України в порушенні конституції, що привело до загибелі людей та інших тяжких наслідків за ч. 3 ст. 110 ККУ; у вчиненні організаційного та іншого сприяння створенню та діяльності терористичної організації “ЛНР” за ч. 1 ст. 258-3 ККУ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП