lukashenko-maryt-pro-protystoiannia-v-bilorusi-dlia-zakhoplennia-khocha-b-shmatka-zemli

лукашенко марить про "протистояння" в білорусі для захоплення "хоча б шматка землі"

 • 21835 переглядiв

лукашенко стверджує, що опозиція, підтримувана Заходом, прагне захопити частину білорусі, щоб запросити іноземні війська і спровокувати збройне протистояння.

білоруський диктатор олександр лукашенко заявив, що опозиціонери за підтримки Заходу нібито прагнуть захопити частину території країни, щоб потім покликати туди іноземні війська. Також він зазначив, що зараз мінськ стикається з інформаційною війною, здійснюваною насамперед через засоби масової інформації, пише УНН з посиланням на росЗМІ.

"Зараз йде інформаційна війна, економічна війна.  Ми робимо все для того, щоб уберегти країну від гарячої війни. Поки що нам це вдається. Думаю, що ми зможемо вирішити цю проблему - не допустити зіткнення, як це було завжди на території білорусі цього протистояння", - заявив лукашенко. 

На думку диктатора, одними з ініціаторів цих процесів є білоруські опозиціонери, які переїхали на Захід і зараз там шукають підтримку з боку США чи ЄС.

"Бігають по різних центрах ухвалення рішення і радниках від Америки до Брюсселя, просять гроші на ЗМІ. Куратори кажуть, ЗМІ вже були, треба щось погарячіше. Типу московського "Крокус-Сіті", не дай Боже, теракти і збройне протистояння в білорусі. Мета  - зайти в білорусь і хоча б шматочок землі захопити, оголосити владу свою і покликати сюди іноземні війська. Ми це бачимо, розуміємо", - заявив білоруський диктатор.

08.04.24, 15:40 • [views_0]