lukashenko-privitav-zelenskogo-z-peremogoyu-na-viborakh

Лукашенко привітав Зеленського з перемогою на виборах

 • 17154 переглядiв

КИЇВ. 22 квітня. УНН. Президент Білорусі Олександр Лукашенко привітав Володимира Зеленського з перемогою на президентських виборах в Україні. Про це з посиланням на прес-службу білоруського лідера повідомляє БЕЛТА, передає УНН.

"Із задоволенням відзначаю, що фундаментом відносин між нашими країнами традиційно є загартовані спільної історією братерські зв'язки білорусів і українців. Підтверджую, Білорусь завжди була і залишиться для України передбачуваним партнером, надійним сусідом і добрим другом", - йдеться в привітанні.

Глава Білоруської держави висловив переконання, що спільні зусилля дозволять зберегти на довгий час і поглибити позитивну динаміку двостороннього співробітництва, а діяльність Володимира Зеленського як керівника держави буде сприяти процвітанню України, встановленню миру і громадянської злагоди.

Олександр Лукашенко побажав Володимиру Зеленському міцного здоров'я і здійснення всіх планів на благо дружнього українського народа.

Нагадаємо, прем'єр Грузії та низка інших світових лідерів привітали Зеленського з перемогою на виборах.

Відповідно до наявних даних ЦВК, за Володимира Зеленського у другому турі виборів президента України, 21 квітня, віддали голоси понад 73% виборців.

Українські Національні Новини

Політика