lukashenko-pro-prezidentski-vibori-u-mene-ye-shans-vtratiti-krayinu

Лукашенко про президентські вибори: у мене є шанс втратити країну

 • 21530 переглядiв

КИЇВ. 20 червня. УНН. На тлі акцій в Білорусі на підтримку опозиційних претендентів на пост президента Олександр Лукашенко заявив, що у нього є шанс втратити країну і попросив не підштовхувати його до силових заходів. Про це передає УНН з посиланням на DW.

"Не треба мене ставити перед вибором. Якщо я поведу себе демократично, покажу, що я біленький і пухнастий, у мене шанс втратити країну взагалі. І я тоді буду проклятий вже протягом року. Ніхто мені і всім нам не пробачить знищення Білорусі", - заявив Лукашенко.

Також він заявив, що його просто штовхають на силове вирішення ситуації. Також він наголосив, що він "все своє життя поклав на створення цього незалежної, суверенної держави" і нікому не дозволить "зламати цю країну".

"Я поки прошу і попереджаю: не робіть цього, не змушуйте владу йти на якісь заходи реагування, скажімо м'яко, не підштовхуйте нас до цього", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко заявив, що в період проведення в країні президентських виборів "майданів" в країні не буде.

Українські Національні Новини

Політика