lukashenko-proponuvav-zelenskomu-prikordonnikiv

Лукашенко пропонував Зеленському прикордонників

 • 13554 переглядiв

КИЇВ. 21 листопада. УНН. Білоруський лідер Олександр Лукашенко пропонував Президенту Володимиру Зеленському допомогу з приводу кількості прикордонників на кордоні України з Росією. Про це Зеленський заявив журналістам під час візиту на базу ВМС України в Очакові, передає кореспондент УНН.

"Олександр Григорович Лукашенко, він мені сказав: "я не в перший раз говорю, якщо вам потрібно буде потім допомога з приводу кількості прикордонників на кордоні України з Росією, коли вам потрібно буде брати під контроль "наш кордон", будь ласка, звертайтесь, ми обов’язково допоможемо". Ця теза була, я знаю, що вона звучала не вперше, я йому подякував, але я ж думаю, що ми – незалежна країна, у нас вистачить прикордонників", - сказав Зеленський, відповідаючи на запитання про те, чи пропонував Лукашенко свої миротворчі сили для Донбасу.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Лукашенко підтвердив готовність своєї країни взяти участь у врегулюванні на Донбасі, в тому числі шляхом направлення туди білоруського миротворчого контингенту.

Українські Національні Новини

Політика