lukashenko-zayaviv-pro-gotovnist-do-dialogu-z-lyudmi-zi-zdorovim-gluzdom-vid-opozitsiyi

Лукашенко заявив про готовність до діалогу з "людьми зі здоровим глуздом" від опозиції

 • 12744 переглядiв

КИЇВ. 27 серпня. УНН. Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що готовий піти на переговори з опозицією, якщо йдеться про людей "зі здоровим глуздом", передає УНН з посиланням на БЕЛТА.

"Ось моє чітке уявлення і заява з приводу діалогу, з ким цей діалог ми можемо вести. Якщо є люди зі здоровим глуздом від опозиції, які бачать свою країну вільною і незалежною, ласкаво просимо, висловлюйте свою позицію, але не на вулиці. Під тиском вулиць ніякого діалогу в Білорусі не буде", - сказав Лукашенко.

Він заявив також, що готовий вести діалог з трудовими і студентськими колективами, у тому числі про оновлення Конституції.

"Якщо хтось хоче діалогу, будь ласка. Якраз студентські колективи - це ті колективи, з якими я готовий вести діалог. Трудові колективи (я вже про це говорив). Будь ласка, формуйте своїх представників і будемо вести діалог. Всі хочуть нового політичного устрою. Та заради Бога, давайте візьмемося за Конституцію, вносьте пропозиції, сформуємо нову Конституцію - це головний закон в будь-якій країні. І "танцювати" треба від Конституції", - додав Лукашенко.

Як повідомляв УНН, раніше Лукашенко заявив про загрозу для країни з боку "неусталених сусідів".

Українські Національні Новини

Новини Світу