lukashenko-zustrivsya-z-rayisi-u-tegerani

лукашенко зустрівся з Раїсі у Тегерані

 • 602049 переглядiв

КИЇВ. 13 березня. УНН. Самопроголошений президент білорусі олександр лукашенко зустрівся з президентом Ірану Ебрахімом Раїсі у Тегерані. Про це пише пресслужба лукашенка, повідомляє УНН.

Цитата

"Я не для лестощів сказав про те, що нинішні контакти між білоруссю та Іраном, особливо в останні два роки, - це дійсно Ваша заслуга. Скажу чесно, можливо, навіть і з моєї причини, з причини білорусі, ми дещо послабили увагу до іранської держави. Я часто, замислюючись над цим, роблю висновок про те, що нам потрібно було прожити цей період - період, можливо, не настільки інтенсивних відносин, що характеризується тим, що ми зрозуміли, наскільки ми потрібні один одному, наскільки тісно ми маємо співпрацювати у цьому світі", - заявив лукашенко.

Деталі

Раїсі, своєю чергою, заявив, що білорусько-іранські відносини "завжди перебували на підйомі". Але останні два роки, за його словами, вони дійсно продемонстрували прорив.

"Безперечно, ваш візит до Ірану надасть серйозного великого імпульсу розвитку наших двосторонніх відносин", – заявив Раїсі.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що лукашенко 12-13 березня здійснить офіційний візит до Ірану, де зустрінеться з президентом країни Ебрахімом Раїсі.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    лукашенко зустрівся з Раїсі у Тегерані

     • 602049 переглядiв

    У США збанкротував уже третій банк за тиждень. Інвестори налякані

     • 1890029 переглядiв