lutsenko-poshuki-zamovnika-vbivstva-babchenka-v-aktivniy-fazi

Луценко: пошуки замовника вбивства Бабченка в активній фазі

 • 7988 переглядiв

КИЇВ. 30 травня. УНН. Пошуки того, хто замовив вбивство журналіста Аркадія Бабченка, все ще в активній фазі. Про це сьогодні на брифінгу заявив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.

“Уся вчорашня операція мала на меті дуже прості речі — не допустити злочину, закріпити вину того, хто організовував злочин і постаратися вийти на того, хто замовляв злочин. Усі ці складові все ще в активній фазі”, — підкреслив Ю.Луценко.

Нагадаємо, 29 травня стало відомо про скоєний замах на російського журналіста Аркадія Бабченка. Повідомлялось, що він після пострілів у спину помер у кареті "швидкої".

Слідчі почали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України за фактом вбивства російського журналіста Аркадія Бабченко.

СК РФ також порушив справу щодо вбивства журналіста Бабченка у Києві. Російські слідчі заявили, що хочуть допомогти Україні в справі про вбивство Бабченка.

На брифінгу 30 травня голова СБУ Василь Грицак повідомив, що А.Бабченко живий та розповів деталі спецоперації із запобігання злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП