lvivschina-vidmovlyayetsya-pokidati-chervonu-zonu

Львівщина відмовляється покидати "червону" зону

 • 18508 переглядiв

КИЇВ. 25 листопада. УНН. Львівська область відмовляється покидати "червону" зону карантину, попри стабілізацію COVID-показників. Про це під час брифінгу заявив директор департаменту охорони здоров’я ОДА Орест Чемерис, передає кореспондент УНН.

Цитата:

"У вівторок буде засідання комісії ТЕБ і НС. І враховуючи те, що у нас визначається позитивна тенденція, показники у нас дозволяють вийти з "червоної" зони, ми, за проханням адміністрації, вирішили поки що утримувати на території "червоний" рівень епіднебезпеки до більш стабільної ситуації", - заявив Чемерис.

Деталі

Зазначається, що обласна держадміністрація звернулася до державної комісії ТЕБ і НС. Відмову переходити з "червоної" зони Чемерис пояснив наближенням різдвяно-святкового періоду, що буде черговим фактором ризику захворювань на коронавірус.

Що було раніше

30 жовтня Львів та область перейшли до “червоної” зони карантину з суворими обмеженнями. З 4 листопада у Львові дозволили відвідувати музеї та галереї. Однак для їх візиту потрібен COVID-сертифікат.

Тим часом в Україні зафіксовано вже 3,38 млн випадків коронавірусної хвороби COVID-19, приріст за добу, 24 листопада, - майже 17 тисяч, що більше показника днем раніше. Високий показник летальних випадків за добу - 628. Станом на сьогодні, рівень госпіталізацій пацієнтів із коронавірусом перевищує встановлені норми в 11 областях України, які входять у “помаранчеву” та “червону” зону епідемічної небезпеки.

Українські Національні Новини

Суспільство