lvivschinu-zasipalo-snigom-na-mizhnarodniy-trasi-zibralasya-cherga-z-fur

Львівщину засипало снігом, на міжнародній трасі зібралася черга з фур

 • 23503 переглядiв

КИЇВ. 6 квітня. УНН. У Львові та Львівській області випав квітневий сніг. Через погіршення погодних умов на трасі “Київ – Чоп” зібралася черга з фур. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані депутата Львівської міської ради Ігоря Зінкевича у Facebook та поширене у YouTube відео.

Цитата:

“06.04.2021 о 10:20 перед (гірськолижним комплексом - ред.) “Плай”, траса Київ — Чоп, дорога не засніжена, відповідно фур зібралось досить багато. Будьте обережні. На 10:50 06.04.2021 рух відновлено — техніка почистила дорогу і підсипали перевал. На 11:00 — рух знову ускладнений на перевалі", - повідомив Зінкевич.

Деталі

Засніжило і у Львові. У мережі діляться фото і відео квітневого снігу.

Про погіршення погодних умов на Львівщині повідомили і в місцевому управлінні ДСНС. За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології України на території області, 6 квітня вночі місцями пориви північно-західного вітру 15-20 м/с. Вранці та вдень по півдню території значний мокрий сніг та сніг. 6-8 квітня на дорогах ожеледиця.

Доповнення

В Україні оголосили штормове попередження про сильний вітер у вівторок, 6 квітня. Також у Карпатах через снігопади - підвищена небезпека сходження лавин.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    У МОЗ розраховують робити від 5 до 7 млн щеплень на місяць

     • 13947 переглядiв

    Помер нобелівський лауреат та "батько євро" Роберт Манделл

     • 16849 переглядiв