lvivski-biznes-tsentri-minuyut-z-rosiyskogo-omsku-sbu

Львівські бізнес-центри мінують з російського Омську - СБУ

 • 7909 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Хибні повідомлення про замінування львівських бізнес-центрів надходять з території Російської Федерації – з міста Омськ. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області, передає УНН.

"Як встановили співробітники Управління СБ України у Львівській області, хибні повідомлення про вибухівку на території Львівських бізнес-центрів надходять з території Російської Федерації", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що впродовж останніх двох тижнів на електронну адресу "Гарячої лінії Львова" невідомий постійно надсилав повідомлення про замінування будівель.

Оперативники спецслужби спільно з працівниками Нацполіції з'ясували, що листи надходили з мережі російського інтернет-провайдера Теле2. ІР-адреса "телефонного терориста" зареєстрована в Омську, РФ.

Як повідомляв УНН, 8 червня, до поліції надійшла інформація від співробітників гарячої лінії міста про те, що о 10.28 вони отримали електронного листа з повідомленням про замінування дев’ятьох будівель бізнес-центрів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП