lyashko-ne-viklyuchaye-scho-u-kiyevi-povernutsya-do-spetsperepustok-u-gromadskomu-transporti

Ляшко не виключає, що у Києві повернуться до спецперепусток у громадському транспорті

 • 13473 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. У Києві розпочали підготовку до можливого спалаху коронавірусу та запровадження спеціальних перепусток у громадський транспорт. Про це в ефірі одного з телеканалів повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає УНН.

Цитата

"Влада почала заздалегідь готуватися до нового спалаху коронавірусу, у зв'язку із поширенням штаму Дельта", - заявив очільник МОЗ.

Деталі
За словами Ляшка, передчасну підготовку до запровадження спецперепусток розпочали зараз для того, щоб у випадку спалаху хворобі у столиці не робити це квапливо та у незручних умовах.

Додамо

Раніше Київська міська державна адміністрація повідомила, що столиця розпочала підготовку до третьої хвилі пандемії коронавірусу.

Зокрема, відповідно до документу, міська влада направить звернення до керівників підприємств критичної інфраструктури усіх форм власності щодо надання КМДА списків працівників, які потребуватимуть спецперепусток на проїзд у громадському транспорті у разі запровадження посилених карантинних обмежень.

Станом на 28 липня в Україні виявлено вже 17 випадків захворювання коронавірусом штаму “Дельта”. За словами головного санітарного лікаря, переважну кількість випадків фіксують у Києві.

Українські Національні Новини

Суспільство