lyashko-zayaviv-scho-priyde-na-sud-dlya-obrannya-yomu-zapobizhnogo-zakhodu

Ляшко заявив, що прийде на суд для обрання йому запобіжного заходу

 • 24310 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Колишній народний депутат України Олег Ляшко заявив, що прийде на суд, на якому буде розглядатися клопотання про взяття його під варту у кримінальному провадженні щодо нападу на народного депутата України Андрія Геруса. Про це він повідомив, вийшовши з будівлі Бориспільської прокуратури, передає кореспондент УНН.

"Засідання буде в Бориспільському міськрайонному суді. І я сподіваюся, що отримаю повістку і обов’язково прийду на суд. Тому що клопотання під взяття мене під варту вони фальсифікують, що я мовляв уникаю слідства. Я маю по конституції право не давати жодних показів, я маю право захищатися, тим більше коли проти мене це сфальсифіковано. Я не збираюся нікуди тікати, нікуди ховатися. Я буду боротися, у тюрмі чи на свободі", – заявив Ляшко.

Нагадаємо, екснародний депутат України Олег Ляшко у Бориспільській прокуратурі отримав підозру щодо нападу на народного депутата України Андрія Геруса. Окрім того, адвокату Ляшка вручено клопотання про обрання нардепу запобіжного заходу.

Українські Національні Новини

Політика