lytvynenko-rnbo-tse-instrument-yakyi-nabuvaie-nadzvychainoi-vazhlyvosti-v-suchasnykh-umovakh-borotby

Литвиненко: РНБО – це інструмент, який набуває надзвичайної важливості в сучасних умовах боротьби

 • 27283 переглядiв

Новопризначений секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Литвиненко запевнив, що зробить все можливе для зміцнення безпеки України від російської агресії, оскільки РНБО набуває надзвичайно важливого значення в нинішній боротьбі за існування.

Новопризначений секретар РНБО Олександр Литвиненко  під час свого представлення Президентом Володимиром Зеленський запевнив, що зробить все для зміцнення безпеки України. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу ОП. 

Обіцяю, що ми зробимо все, щоб бути корисними для вас. РНБО – це інструмент, який набуває надзвичайної важливості в сучасних умовах нашої боротьби за існування проти російського агресора

– наголосив він.

Вітаючи Олександра Литвиненка з призначенням, Президент заявив про оновлення роботи Ради національної безпеки і оборони України.

"Олександр Валерійович працював у РНБО, і зараз цей досвід може поєднати із досвідом роботи на посаді керівника Служби зовнішньої розвідки України. Фактично саме в такому зв’язку – РНБО та СЗР – варто розглядати те, як і над чим далі має працювати Рада нацбезпеки та її Апарат", – наголосив Володимир Зеленський.

Зеленський представив нового секретаря РНБО та окреслив пріоритети оновленої Ради безпеки29.03.24, 12:30 • [views_0]