lyudi-zi-skhidnogo-aleppo-pochali-sidati-v-avtobusi-dlya-evakuatsiyi-aktivisti

Люди зі східного Алеппо почали сідати в автобуси для евакуації - активісти

 • 7186 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Сирійські активісти повідомили, що жителі східної частині Алеппо починають сідати в автобуси і автомобілі швидкої допомоги, що є першим кроком в процесі евакуації, передає УНН з посиланням на Associated Press.

У Сирійському центрі моніторингу за дотриманням прав людини повідомили, що "автомобілі швидкої допомоги і муніципальні автобуси виїхали з підконтрольної уряду території і невдовзі після полудня прибули в останній підконтрольний повстанцям район в Алеппо.

Сирійське державне телебачення транслювало кадри, показуючи конвой муніципальних автобусів зеленого кольору, що пересуваються до узгодженого місця на підконтрольній опозиції території для евакуації людей.

Прес-секретар Міжнародного комітету Червоного Хреста Інгі Седкі повідомив, що їх співробітники прибули з автомобілями швидкої допомоги і працівниками Сирійського Арабського Червоного Півмісяця, щоб евакуювати поранених. МКЧХ повідомив, що готується до евакуації 200 поранених, деякі з яких - у критичному стані.

Українські Національні Новини

Новини Світу