m-azarov-prokomentuvav-viyavlennya-u-kiyevi-kvartiri-z-yogo-maynom

М.Азаров прокоментував виявлення у Києві квартири з його майном

 • 16756 переглядiв

КИЇВ. 9 грудня. УНН. Екс-прем'єр-міністр України Микола Азаров прокоментував знайдені у столиці "скарби", зазначивши, що після перегляду фотографій не може підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Я не вважаю себе винним і не збираюся ні перед ким виправдовуватися. Я ні в кого нічого не вкрав. Жоден суд не визнав мене винним в скоєнні будь-яких злочинів... Так на підставі якого права і закону з квартири, що мені не належить, вилучаються речі можливо мої, а, можливо, не мої? Немає жодної причини, по якій я б став відмовлятися від належних мені по праву моїх особистих речей, і я буду через суди добиватися їх повернення, але зараз після перегляду фотографій я не зможу підтвердити або спростувати приналежність всіх тих речей, які були показані", - зазначев він.

З його слів, наприклад, "Портрет дівчини", що приписується В.Тропінінау, він "бачив перший раз у своєму житті і його ніколи у мене не було".

"Я дійсно збирав книги і у мене в будинку, в якому бували сотні людей, була велика бібліотека з приблизно 5 тис. томів, з яких близько двох десятків було старих книг з історії реформ Олександра II, Столипіна, Вітте, Коковцова, але для того, щоб сказати, мої вони чи ні, я повинен побачити назви книг, а показані були тільки обкладинки", - додав М.Азаров.

Також він зауважив, що "оцінка вартості вилучених речей розрахована виключно на необізнаність громадськості і є брехнею".

Напередодні у поліції повідомили, що у Києві поліцейські виявили квартиру із речами М.Азарова.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП