m-kostyuk-ne-zumila-podolati-drugiy-raund-yuniorskogo-rolan-garros

М.Костюк не зуміла подолати другий раунд юніорського Ролан Гаррос

 • 12024 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Українська тенісистка Марта Костюк завершила свої виступи на Відкритому чемпіонаті Франції серед юніорів ("Ролан Гаррос"), повідомляє УНН з посиланням на Тенісний портал України.

У матчі другого раунду юна 14-річна переможниця юніорського Australian Open поступилася 17-річній Аміні Аншба з Росії – 6:3, 6:7 (5), 3:6.


Українка вела у другій партії 6:5, але не змогла подати на матч і поступилася її на тайбрейку. У третьому сеті Аншба відразу ж зробила брейк, і хоча Костюк незабаром його відіграла, це, на жаль, стало локальним успіхом українки: М.Костюк виграла тільки 1 гейм з останніх п'яти в поєдинку.


"Що сталося, коли не подала на матч? Не знаю. Насправді дуже важко знайти мотивацію на юніорських турнірах. Ти не отримуєш ніяких рейтингових очок у дорослий рейтинг, ні призових. Але оскільки є обмеження по кількості турнірів на рік, то доводиться заповнювати графік", - зауважила українка.


Як повідомляв УНН, М.Костюк стала першою 14-річною тенісисткою в світі, котрій підкорився професійний турнір (в Угорщині).

Українські Національні Новини

Спорт