m-polozova-viklikali-na-dopit-po-noviy-kriminalniy-spravi-schodo-nogo

М.Полозова викликали на допит по новій кримінальній справі щодо нього

 • 10736 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. Адвоката Миколу Полозова викликали на допит в Криму по новій кримінальній справі щодо нього. Про це адвокат написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

"Отже, в понеділок мене викликають в ГСУ СК РФ по Республіці Крим в рамках нової кримінальної справи стосовно мене. Якщо ви пам'ятаєте, в кінці січня за дорученням слідчого УФСБ Росії по Республіці Крим та Севастополю оперативники даної служби викрали мене біля готелю і відвезли на допит, де слідчий Скрипка І.А. наполегливо і під протокол намагався вивідати у мене відомості щодо обставин надання юридичної допомоги Ільмі Умерову. А я відмовився, тому що ці відомості є адвокатською таємницею не підлягають розголошенню, навіть слідчому ФСБ. Так ось, слідчий ФСБ Скрипка І.А. доніс своїм колегам з СК і щодо мене порушили дослідчу перевірку за ст. 308 КК РФ", - написав він.

Як повідомляв УНН, 14 лютого Верховний суд окупованого Криму залишив у силі постанову щодо дозволу допитати адвоката Миколу Полозова як свідка у справі заступника голови Меджлісу Ільми Умерова.

Українські Національні Новини

Новини Світу