m-poroshenko-vidkrila-pershu-mediateku-na-zaporizhzhi

М.Порошенко відкрила першу Медіатеку на Запоріжжі

 • 7928 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 21 грудня. УНН. Сьогодні у селищі Балабіне, що під Запоріжжям, дружина Президента, голова Благодійного Фонду Порошенка пані Марина Порошенко відкрила першу Медіатеку. Про це повідомили у прес-службі Запорізької ОДА, передає УНН.

Балабинський навчально-виховний комплекс "Престиж", у якому відкрили Медіатеку, опікується пані Порошенко та її програмою "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації". Тепер, у гімназі, окрім книжок, є комп’ютери, принтер, ксерокс для поглиблення навчання, а головне – комфортні умови для розвитку дитини.

"Сьогодні в одній із шкіл нашого науково-педагогічного експерименту по запровадженню інклюзивної освіти відкрито першу Медіатеку. І хочу сказати, що кожна з 19 шкіл нашого проекту буде мати свій сучасний інтерактивний центр", - підкреслила на відкритті М.Порошенко.

Після відкриття Медіатеки, Марина Порошенко відвідала Новорічне свято в театрі ім.Магара, де разом з головою облдержадміністрації Костянтином Брилем вручила дітям солодкі подарунки. Також присутні переглянули прем’єрну виставу.

Українські Національні Новини

Суспільство