madonna-nazvala-opikunstvo-nad-britni-spirs-porushennyam-prav-lyudini

Мадонна назвала опікунство над Брітні Спірс "порушенням прав людини"

 • 37951 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. Королева поп-музики Мадонна виступила проти майже 13-річного опікунства над співачкою Брітні Спірс, передає УНН.

Деталі

Мадонна опублікувала в своїх Stories в Instagram фотографію себе в топі з написом "Брітні Спірс" з підписом: "Поверніть цій жінці її життя. Рабство було скасовано так давно! Смерть жадібному патріархату, що століттями поводився так з жінками. Це порушення прав людини! Брітні, ми йдемо, щоб витягнути тебе з в'язниці!".

Доповнення

Мадонна і Спірс разом працювали над піснею "Me Against The Music" в 2003 році.

Вони також виступили в тому ж році з хітовою піснею Мадонни на каналі MTV VMA "Like A Virgin" з поп-зіркою Крістіною Агілерою. Саме в цьому виступі стався "той самий поцілунок" між Мадонною та Спірс, а потім Мадонною і Агілерою, який став сенсацією у всьому світі.

Що було раніше

23 червня Брітні Спірс виступила в суді в Лос-Анджелесі з проханням позбавити її батька статусу опікуна. Співачка розповіла, що той примушує її працювати проти її волі, приймати сильнодіючі ліки і використовувати протизаплідні засоби. За словами Спірс, її примушували приймати психотропний препарат літій, від якого вона "відчувала себе п'яною" і не могла розмовляти.

Співачка просила суд призначити її єдиним опікуном приватну фінансову компанію Bessemer Trust.

Після переконливої промови у суді Брітні Спірс все ж залишили під опікою батька, однак, рішення не остаточне.

Українські Національні Новини

Новини Світу