makhinatsiyi-z-odeskim-kladovischem-na-ponad-130-mln-grn-rozsliduvannya-zaversheno

Махінації з одеським кладовищем на понад 130 млн грн: розслідування завершено

 • 11706 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. Завершено досудове розслідування у справі стосовно посадовців Одеської міської ради, серед яких депутат Василь Шкрябар та засновник приватної компанії, яких підозрюють у незаконному заволодінні 131 млн гривень. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу САП.

"Прокурорами САП прийнято рішення про завершення досудового розслідування, яке здійснювали детективи НАБУ, у справі стосовно посадовців Одеської міської ради та засновника приватної компанії, задіяних у злочинній схемі завдання понад 130 млн грн шкоди територіальній громаді Одеси під час здійснення викупу будівель і споруд ТОВ Авіакомпанія "Одеса" з метою суспільної необхідності для розширення кладовища "Західне" у місті Одеса", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на сьогодні матеріали кримінального провадження відкрито підозрюваним та їх захисникам.

"Після ознайомлення обвинувальний акт буде скеровано до ВАКС для розгляду по суті", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, посадовцям Одеської мерії повідомлено про підозру у заволодінні 131 млн грн.

Так, 10 червня 2020 року детективами НАБУ повідомлено про підозру трьом посадовцям Одеської міської ради та засновнику приватної компанії, задіяному у злочинній схемі у завданні 131 млн грн шкоди територіальній громаді Одеси під час здійснення викупу будівель і споруд ТОВ Авіакомпанія "Одеса" з метою суспільної необхідності для розширення кладовища "Західне" у місті Одеса.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП