makron-vruchyv-naivyshchu-nahorodu-frantsii-bosu-louis-vuitton-moet-hennessy-yakyi-ye-naibahatshoiu-liudynoiu-svitu

Макрон вручив найвищу нагороду Франції босу Louis Vuitton Moët Hennessy, який є найбагатшою людиною світу

 • 53846 переглядiв

Президент Франції Еммануель Макрон нагородив мільярдера Бернара Арно, найбагатшу людину світу і генерального директора LVMH, найвищою нагородою Франції - Великим хрестом Почесного легіону. На церемонії були присутні світові знаменитості, серед яких Бейонсе, Jay-Z та Ілон Маск.

Президент Франції Еммануель Макрон нагородив мільярдера Бернара Арно найвищою нагородою Франції під час церемонії в Єлисейському палаці. Про це УНН пише з посиланням на Politico.

Деталі

Десятки знаменитостей, серед яких Бейонсе, Джей-Зі та Ілон Маск, прибули до Парижа, щоб вшанувати генерального директора LVMH і найбагатшу людину світу, який отримав Великий хрест Почесного легіону - найвищу французьку нагороду, яку можуть отримати лише 75 осіб одночасно.

Арно, який нещодавно повернув собі титул найбагатшої людини світу, отримав цю честь через 13 років після того, як колишній президент Франсуа Олланд присвоїв йому звання великого офіцера, і через 28 років після того, як його посвятили в лицарі.

Макрон виголосив промову, в якій пояснив заслуги Арно. Зокрема, він говорив про його прихильність Франції, коріння, його участь у реконструкції Нотр-Даму.

На церемонії були присутні провідні французькі політичні діячі, у тому числі колишній президент Ніколя Саркозі. Захід також привернув увагу знаменитостей з усього світу, серед яких Бейонсе і Джей-Зі, Ілон Маск, королева Йорданії Ранія, художник Джефф Кунс, піаніст Ланг Ланг, а також мільярдери Вінсент Боллоре з Bolloré Group і Родольф Сааде з CMA CGM.

Статки найбагатших людей планети зросли на тлі зменшення доходів найбідніших верств населення15.01.24, 11:26 • [views_0]