maksimalna-pererobka-vidkhodiv-dlya-pidtrimki-ekologiyi-krayini-u-kiyivskomu-kpk-podililisya-dosvidom

Максимальна переробка відходів для підтримки екології країни: у Київському КПК поділилися досвідом

 • 879930 переглядiв

КИЇВ. 4 листопада. УНН. Київський картонно-паперовий комбінат максимально використовує всі відходи, які утворюються в процесі виробництва, а все для того, аби не нашкодити екології країни. Про це журналістам УНН розповіли у пресслужбі комбінату.

Цитата

"Частина відходів, що утворюється в процесі виробництва - це суміші легких відходів від розпуску макулатури. Наші партнери використовують її як сировину при виготовленні паливних брикетів або у подрібненому виді у якості палива для вироблення теплової або електричної енергії”, - розповіли на комбінаті.

Там наголосили, що Київський КПК в цілому здійснює комплекс заходів з питань ресурсної цінності відходів виробництва картону та паперу та можливості подальшого їх використання у якості сировини у інших виробництвах на підставі звернень від різноманітних підприємств.

“Наприклад, тверді відходи підходять для спалювання в котлах та печах підприємств промисловості, енергетики та теплових мереж, в тому числі для спалювання в печах для цементної промисловості. На поставку такого палива між ККПК та АТ "Подільський цемент" вже укладений договір”, - повідомили у комбінаті.

Раніше

У Київському КПК повідомили, що користуються циркулярною моделлю економіки, впроваджуючи відповідні технологічні заходи, через що минулоріч їм вдалося повторно використати понад 70% від всього об'єму утворених відходів виробництва картону та паперу.

Довідка

Київський картонно-паперовий комбінат працює в Обухові і є містоутворюючим підприємством, на якому наразі працює 2500 українців. ККПК здійснює експорт своєї продукції у 35 країн світу та має 148 мільйонів доларів обсягу товарної продукції.

Наразі Київський картонно-паперовий комбінат виробляє гофротару, литу тару, картон та паперові вироби, зокрема - відомий на всю Україну туалетний папір “Обухів 65”.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    26 травня: День рудих, День Дракули

     • 70407 переглядiв

    Новини по темі

    Окупанти оголосили цілодобову комендантську годину у Херсоні

     • 317138 переглядiв

    Китай незабаром внесе істотні зміни щодо політики COVID-19 - ЗМІ

     • 570376 переглядiв

    Світові ціни на продовольство у жовтні не змінилися – ООН

     • 193486 переглядiв

    Арештовано майно президента "Мотор Січ" на майже 1 млрд грн

     • 232527 переглядiв