malyuk-travmuvav-ruku-vpavshi-na-zaliznichnikh-koliyakh

Малюк травмував руку, впавши на залізничних коліях

 • 7834 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. У Донецькій області трирічний хлопчик отримав травму руки, коли перетинав залізничні колії. Відволікшись, 22-річна мати не помітила, як її син опинився майже під колесами потяга. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Так, минулої суботи, 20 липня, до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що о 17:30 на залізничній станції "Покровськ" травмовано дитину.

"Правоохоронці встановили, що в момент руху потягу, молода жінка з двома дітьми вирішила перейти колію. Поки мати перевозила дитячий візок із молодшою дитиною, її другий трирічний син впав, і його руки опинилися на рейках. Хлопчик дивом залишився живим, однак отримав травму руки", - йдеться в повідомленні.

Медики відвезли потерпілого до місцевої лікарні. Там дитині ампутували фаланги трьох пальців руки. Зараз життю та здоров’ю хлопчика нічого не загрожує.

Інформацію за цим фактом внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 276 "Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту" КК України.

Нагадаємо, на Рівненщині під колесами швидкісного поїзда "Ковель-Одеса" загинула жінка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП