malyuska-pokazav-vidremontovanu-kameru-u-lukyanivskomu-sizo

Малюська показав відремонтовану камеру у Лук'янівському СІЗО

 • 17341 переглядiв

КИЇВ. 2 березня. УНН. У Київському слідчому ізоляторі з’явилася нова відремонтована камера на 20 осіб. Про це повідомив міністр юстиції України Денис Малюська на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Цитата:

"Камера Державної установи "Київський слідчий ізолятор" на 20 осіб: до і після ремонту. Ремонт проводився за рахунок коштів, отриманих за платні камери у цьому ж слідчому ізоляторі. Кошти платників податків не витрачалися. Вартість - 101 205 грн", - написав Малюська.

Також він нагадав, що кожен може купити собі в‘язницю під Києвом, лот можна знайти на "Prozorro продажі", до завершення прийому заявок залишилось 13 днів.

Доповнення

На початку цього року Малюська повідомив, що у Київському слідчому ізоляторі з’явилася нова відремонтована камера на 22 особи.

Онлайн-аукціон з приватизації окремого майна державної установи "Ірпінський виправний центр (№132)", що розташована в смт. Коцюбинське Київської області, відбудеться 16 березня.

У червні 2020 року Міністерство юстиції разом з нардепами зареєструвало проект закону (№ 3591), що дозволяє продавати заморожені в’язниці і використовувати 70% надходжень від продажу на нове будівництво і реконструкцію старої тюремної інфраструктури.

Нагадаємо, у серпні минулого року у Мін’юсті анонсували великий розпродаж в’язниць.

Українські Національні Новини

Політика