marchenko-ta-mandziy-zvituvatimut-tsogo-tizhnya-u-radi

Марченко та Мандзій звітуватимуть цього тижня у Раді

 • 17392 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. У ВРУ у п’ятницю, 19 червня, на годині запитань до уряду звітуватимуть перед парламентарями міністр фінансів України Сергій Марченко та т.в.о. міністра освіти і науки України Любомира Мандзій. Таке рішення ухвалили на засіданні погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Пропозиція заслухати міністра фінансів щодо витрат з фонду COVID-19, інша пропозиція - заслухати щодо ЗНО: можливості його проведення, необхідності", - сказав Разумков.

Відтак, парламентарі підтримали пропозицію заслухати двох міністрів – міністра фінансів Сергія Марченка та в.о. міністра освіти і науки Любомиру Мандзій.

"Тоді давайте зробимо 10 хв на виступ одного, 10 хв - виступ другого, 20 хв - на запитання від фракцій, 20 хв - на запитання від народних депутатів", – зазначив Разумков.

Нагадаємо, у зв’язку з серйозним зростанням кількості захворілих на коронавірусну хворобу, в Україні було ухвалено рішення щодо скасування проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) у закладах освіти.

Українські Національні Новини

Політика