margo-robbi-zigraye-barbi

Марго Роббі зіграє Барбі

 • 53985 переглядiв

КИЇВ. 8 січня. УНН. Австралійська актриса Марго Роббі затверджена на головну роль у фільмі про ляльку Борба. Про це з посиланням на Variety, повідомляє УНН.

Реалізацією повнометражного ігрового фільму займуться кіностудії Warner Bros та компанія Mattel.

«Гра з Барбі розвиває впевненість, цікавість та спілкування протягом усього шляху дитини до самопізнання. За 60 років існування бренду Барбі дала можливість дітям уявити себе в якості бажаної ролі від принцеси до президента. Для мене велика честь взяти на себе цю роль і зняти фільм, який, я вважаю, матиме неабиякий позитивний вплив на дітей і глядачів у всьому світі. Я не можу уявити собі кращих партнерів, ніж Warner Bros і Mattel, щоб вивести цей фільм на великий екран», - сказав Роббі.

Представники Warner Bros. Pictures Group назвали актрису ідеальною для ролі Барбі. Але Марго Роббі не обмежиться тільки акторською грою, вона виступить і продюсером.

Нагадаємо, що повідомлення про фільм про Барбі з'явилися в 2014 році. Тоді компанія Mattel, правовласник прав на використання бренду Барбі, уклала угоду про зйомки з Sony. Однак сторони так і не приступили до виробництва фільму і компанія почала співпрацювати з Warner Bros.

Українські Національні Новини

Культура