mariupol-perervav-peremozhnu-seriyu-kiyivskogo-dinamo

"Маріуполь" перервав переможну серію київського "Динамо"

 • 10320 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У матчі-відкритті 30-го туру Української Прем'єр-ліги футболісти київського "Динамо" на стадіоні "Динамо" ім. В.Лобановського приймали "Маріуполь", передає кореспондент УНН.

На 15 хвилині баталії перехоплення в центрі поля продовжилося контрвипадом приазовців. Андрій Тотовицький точно прострілив на межу штрафної, де з ударом в один дотик Борячука не впорався Бойко – 0:1. У "динамівців" у першій половині можна лише згадати удар плечем Ротаня після якого м'яч пройшов дуже близько від володінь Гальчука.

По перерві Хацкевич на підсилення підопічним випустив двох легіонерів Вербича і Мбокані. Саме останній заробив на собі пенальті, яке реалізував капітан Віктор Циганков – 1:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох футболістів "Шахтаря" дискваліфікували через дії у грі з "Динамо"

У найближчі десять хвилин на полі почалися створюватися моменти від господарів. Двічі небезпечно з дальньої дистанції пробивав Шапаренко – Гальчук рятував "Маріуполь". А при прострілі Пиварича гол Циганкова відмінили через офсайд. До кінця протистояння свої гольові нагоди втратили Циганков, Вербич та Мбокані – 1:1.

Примітно, що до цього моменту "біло-сині" мали серію із восьми перемог підряд.Таким чином, "Динамо" з 67 очками відстає від "Шахтаря" на 2 бали в турнірній таблиці, причому маючи на одну зіграну гру більше.

Додамо також, на матчі у секторі ультрас "Динамо" був присутнім екс-наставник клубу Сергій Ребров.

Українські Національні Новини

Спорт