mariupol-zagarbniki-skhilyayut-naselennya-do-spivpratsi-obitsyayuchi-viplatiti-kompensatsiyu-za-zruynovane-zhitlo-v-rublyakh

Маріуполь: загарбники схиляють населення до співпраці, обіцяючи виплатити компенсацію за зруйноване житло в рублях

 • 139105 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про чергову маніпуляцію окупантів в Маріуполі. Загарбники схиляють місцеве населення до співпраці, обіцяючи виплатити компенсацію за зруйноване житло в рублях, інформує УНН.

Цитата

"Людям оформлюють документи для пересування, тут же вони можуть подати заявку про відшкодування свого зруйнованого житла для подальшої компенсації. Черги величезні, багатотисячні", - повідомляють пропагандистські медіа.

Деталі

Щоправда на світлинах - не більше 20 людей біля якогось приміщення з окупантською символікою. Невідповідність слів фактам пропагандистська машина рф виправдовує тим, що "вже просто робочий день завершився і люди розходяться".

"У такий спосіб ворог намагається провести рублеву окупацію тимчасово загарбаних територій, щоб потім ізолювати населення за прикладом ОРДЛО. Не співпрацюйте з окупантами. Компенсацію виплачують лише тим, хто отримує фейкові документи від загарбників. Наступним кроком стане примусова відмова від громадянства України", - йдеться в повідомленні.

Українські Національні Новини

Суспільство