markarova-rozpovila-pro-prosuvannya-reformi-dfs

Маркарова розповіла про просування реформи ДФС

 • 13404 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. В уряді швидко рухаються на шляху створення нової системи моніторингу і управління інформацією та базами даних і звітністю, а також управління ліквідністю в цілому в системі Міністерство фінансів/Державна фіскальна служба/Державна казначейська служба. Про це у п'ятницю повідомила міністр фінансів Оксана Маркарова, говорячи про реформу ДФС, передає УНН.

"Хроніки реформи ДФС. Завершили вчора першу частину ІТ аудиту командою фахівців Делойта (Deloitte) та Мінфіну - маємо повну картину тепер що і як треба змінювати, а що треба зберегти і посилити. Рухаємося швидко на шляху створення нової системи моніторингу і управління інформацією/базами даних і звітністю, а також управління ліквідністю в цілому в системі Мінфін/ДФС(скоро ДПС і ДМС)/ДКСУ", - написала Маркарова у Facebook.

Додамо, згідно з оприлюдненим меморандумом за новою програмою співпраці МВФ з Україною, має відбутися об’єднання центральних та регіональних управлінь ДФС у дві юридичні особи: податкову та митну служби, підзвітні Міністерству фінансів (до кінця квітня 2019 – структурний маяк).

Українські Національні Новини

Економіка