markevich-pro-peremogu-ukrayini-nad-ispaniyeyu-tse-zasluga-vsogo-nashogo-futbolu-i-shevchenka-yak-trenera

Маркевич про перемогу України над Іспанією: це заслуга всього нашого футболу і Шевченка як тренера

 • 20059 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Національна збірна з футболу здобула історичну перемогу у поєдинку Ліги Націй над збірною Іспанії. І цей тріумф Мирон Маркевич вважає досягненням всього українського футболу і заслугою головного тренера української команди Андрія Шевченка. Про це він сказав у коментарі УНН.

"Збірну тренує Шевченко. І це, у першу чергу, його заслуга, а тому вже йдуть клубні тренери, які готують футболістів", - зазначив функціонер.

Маркевич також відреагував на слова президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса, який коментуючи перемогу збірної заявив, що за неї, зокрема, потрібно сказати "спасибі Луческу", у контексті окремих гравців.

"Ну так говорити не можна. Так, Луческу робить щось, готує для "Динамо" футболістів, а збірну тренує Шевченко. В цілому, ця перемога - заслуга всього українського футболу, що обіграли Іспанію. А (Суркісу - ред.) потрібно вести себе скромніше", - сказав Маркевич.

Раніше функціонер відзначав, що футболісти збірної України вразили його своїм прогресом, акцентувавши на тому, що Шевченко не прогадав із тактикою гри під час матчу з іспанцями

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський привітав національну збірну із перемогою: "пишаємося".

Нагадаємо, що 13 жовтня у матчі Ліги Націй українська збірна обіграла команду Іспанії із рахунком 1:0. Переможний гол у ворота суперника забив Віктор Циганков, отримавши пас від Андрія Ярмоленка.

Також нагадаємо, за словами президента УАФ Андрія Павелка, перемога національної команди стала закономірним результатом  важкої роботи тренерського штабу Андрія Шевченка і футболістів збірної.

Українські Національні Новини

Суспільство