markevich-ya-buv-u-lozhi-olimpiyskogo-plitki-pro-biyku-z-surkisom-vigadki

Маркевич: я був у ложі “Олімпійського”, плітки про бійку з Суркісом – вигадки

 • 25224 переглядiв

КИЇВ. 21 жовтня. УНН. Колишній тренер збірної України Мирон Маркевич спростував чутки про те, що під час футбольного матчу Україна-Португалія між головою Української асоціації футболу (УАФ) Андрієм Павелком та нардепом від ОПЗЖ Григорієм Суркісом сталася бійка, передає УНН.

"Я був у президентській vip-ложі. Я бачив, як Андрій Васильович попросив, щоб Суркіс вийшов. Тому що йому ніхто запрошення на перебування у ложі не надавав, наскільки я зрозумів. Але те, що бійки не було - це точно. Так, посперечалися, і на тому все закінчилось. А оці вигадки про зламані щелепи - це смішно", - заявив він у коментарі.

Маркевич додав, що сьогодні краще говорити про успіхи національної, юнацької збірної, а не про чутки, які не підкріплені достовірними фактами.

"Краще писати про те, що збірна сьогодні чудово грає, що у нас дійсно хороша команда. До того ж, юнацька збірна стала чемпіоном світу. Успіхи Асоціації футболу - очевидні, про це треба говорити", - сказав він.

Нагадаємо, Павелко теж спростував інформацію “про бійку”, сказавши, що таке навіть смішно коментувати.

Суркіс, натомість, від коментарів з цього приводу відмовився.

Як писав УНН, першоджерелом інформації про бійку став Олег Печерний.

Останній мав стосунок про профспілкового футбольного руху на початку 2000-х, згодом був засуджений за обвинуваченням у присвоєнні грошей футболістів, уточнив Голова Всеукраїнської професійної спілки "Футбол України" Ігор Гатаулін. 

Українські Національні Новини

Спорт