marriott-i-hilton-obmirkovuyut-vikhid-z-rosiyi

Marriott і Hilton обмірковують вихід з росії

 • 121922 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Готельні мережі Marriott і Hilton розглядають сценарій повного виходу з росії, про що повідомив голова Федерації рестораторів та готельєрів росії Ігор Бухаров. Разом з ними країну може залишити і Hyatt, заявила директор із готельного консалтингу Knight Frank Наталія Розенблюм. Їх цитують російські "Известия", пише УНН.

Деталі

Так, за словами Бухарова, мережі можуть піти на такий крок не тільки на тлі «геополітичної ситуації», а й через падіння трафіку. Він розповів, що у березні у готелів у росії різко впав потік іноземних гостей. Обидві мережі можуть також заблокувати в росії свою світову систему бронювання, що дозволяє накопичувати та використовувати бонуси.

Про те, що Marriott, Hilton і Hyatt розглядають можливість повного виходу з росії, знає і директор з готельного консалтингу Knight Frank Наталія Розенблюм. Вона додала, що у всіх великих мереж зараз така ситуація, включаючи бренди Accor (Mercure, Movenpic, Novotel тощо).

Раніше

Іноземні компанії стали призупиняти роботу в росії на тлі російського вторгнення в Україну. Marriott у березні оголосила, що призупинить відкриття нових готелів та інвестиції в росію. Hilton та Hyatt також перестали відкривати в країні готелі. Окрім того, Hyatt з 14 травня припинила управління російськими готелями.

Наприкінці квітня про вихід з росії оголосив готельний оператор InterContinental Hotel Group (бренди Holiday Inn, InterContinental, Crowne Plaza).

Нагадаємо

Наприкінці травня корпорація Starbucks заявила, що вийде з російського ринку майже через 15 років роботи.

Українські Національні Новини

Новини Світу