marsel-shakhtar-de-dyvytysia-match-vidpovid-116-finalu-lihy-yevropy-khto-favoryt-bukmekeriv

"Марсель"-"Шахтар": де дивитися матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, хто фаворит букмекерів

 • 25328 переглядiв

Матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між "Марселем" і "Шахтарем" відбудеться на стадіоні "Велодром" у Марселі, букмекери віддають перевагу французькій команді.

Сьогодні, 22 лютого, відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА 2023/24, у якому "Шахтар" на виїзді зіграє з французьким "Марселем" пише УНН.

У першій грі, яка відбулася тиждень тому, 15 лютого, у Гамбурзі команди переможця не виявили, зігравши у нічию – 2:2.

"Марсель" вийшов вперед на 64-й хвилині після влучного удару П’єр-Емеріка Обамеянга. За чотири хвилини Микола Матвієнко рахунок зрівняв. На 90-й хвилині французи знову повели у рахунку завдяки голу Ілмана Ндіає. Але вже у доданий арбітром часом Егіналду влучним ударом головою приніс "Шахтарю" нічию.

Стадіон, суддівська бригада, трансляція

Гра-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи відбудеться у Марселі на стадіоні "Велодром". Стартовий свисток пролунає о 22:00 за київським часом. Його дасть головний арбітр матчу з Німеччини Тобіас Штілер.

Обслуговувати матч йому допомагатимуть співвітчизники: судді на лініях  - Крістіан Гіттельманн і Марк Борш, четвертий суддя - Мартін Петерсен, арбітр VAR  - Марко Фрітц.

Пряма трансляція матчу в Україні на сервісі MEGOGO.

Ставки букмекерів

Фаворитом поєдинку букмекери вважають французьку команду. Ставки на перемогу "Марселя" приймаються з коефіцієнтом – 1,77, на перемогу "Шахтаря" - 4,70, на нічию – 4,00.

Також букмекери вважають, що "Марсель" має більше шансів на прохід до наступного раунду. Ставки на прохід французької команди приймаються з коефіцієнтом – 1,42, на прохід "Шахтаря" - 3,00.

Переможець гри свого суперника по 1/8 фіналу Ліги Європи дізнається під час жеребкування, яке відбудеться у п’ятницю, 23 лютого.