masazhistki-u-kiyevi-nadavali-seksualni-poslugi

"Масажистки" у Києві надавали сексуальні послуги

 • 71876 переглядiв

КИЇВ. 12 вересня. УНН. У квартирі однієї з багатоповерхівок Києва під виглядом "масажного салону" діяв бордель. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу ГУ НП у Києві.

"В одній з квартир багатоповерхівки так звані "масажистки" надавали клієнтам послуги сексуального характеру", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на момент приїзду поліцейських у квартирі перебували чотири повії. Стосовно них склали протоколи за ст. 181-1 (заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Під час обшуку помешкання вилучили гроші, мобільні телефони та інші речові докази, що підтверджують незаконну діяльність масажного салону.

Головною фігуранткою інтимного бізнесу виявилася 28-річна місцева жителька. Вона отримувала 60% від прибутку, решту залишала працівницям. Гроші від клієнтів приймали готівкою та на банківську картку.

Зазначається, що замовників розваг киянка підшукувала у мережі Інтернет, де заздалегідь розмістила рекламу про еротичний масаж із номерами телефонів для попереднього запису. Залежно від кількості охочих, у салоні працювало від 3-х до 6-ти "масажисток". Ціна послуг становила від 500 до 3000 грн за годину.

За цим фактом слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Організаторці місця розпусти оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у Києві викрили подружжя сутенерів.

Українські Національні Новини

Київ