masovana-ataka-rf-na-infrastrukturu-cherkashchyny-prokuratura-pokazala-naslidky

Масована атака рф на інфраструктуру Черкащини: прокуратура показала наслідки

 • 27981 переглядiв

Країна-агресор здійснила масовану атаку на інфраструктуру Черкаської області, про жертви не повідомлялося.

Російські війська у ніч на 29 березня здійснили масовану атаку на інфраструктуру Черкаської області, знищивши у тому числі склад, про жертви не повідомлялося, повідомили в Офісі Генпрокурора у п'ятницю, показавши наслідки удару ворога, пише УНН.

Деталі

За даними слідства, в ніч з 28 на 29 березня 2024 року збройні сили країни-агресора атакували територію Черкаської області.

"Близько 23:30 ворог наніс удари по інфраструктурі обласного центру із використанням БпЛА. Внаслідок атаки у Черкасах зруйновано складське приміщення. Після 5:00 нова атака ворога була спрямована на критичну інфраструктуру. Зазнали пошкоджень та руйнувань нежитлові приміщення й інші споруди", - повідомили в прокуратурі у соцмережах.

Як вказано, люди не постраждали.

Розпочато досудове розслідування у двох кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

рф атакувала дронами та ракетами енергооб'єкти на Дніпропетровщині, Черкащині, Кіровоградщині і Прикарпатті, є знеструмлення - Міненерго29.03.24, 09:46 • [views_0]