masovana-ataka-rf-zabrala-zhyttia-3-liudei-shche-shchonaimenshe-15-poraneno-henprokuror

Масована атака рф забрала життя 3 людей, ще щонайменше 15 поранено - Генпрокурор

 • 33114 переглядiв

Масована атака рф на Україну призвела до загибелі щонайменше 3 людей, понад 15 поранених у 2 областях та пошкодження інфраструктури.

Внаслідок сьогоднішньої масованої атаки рф попередньо відомо про щонайменше 3 загиблих та понад 15 поранених у двох областях, під ударом опинилися 11 областей, повідомив у п'ятницю Генеральний прокурор України Андрій Костін, пише УНН.

росія - це смерть та руйнування. Масована атака рф по українським містам та критичній інфраструктурі. Попередньо відомо про щонайменше 3-х загиблих та понад 15 поранених у 2-х областях. Постраждала найбільша гідроелектростанція України - Дніпровська ГЕС у Запоріжжі

- вказав Костін у X.

Генпрокурор зазначив, що було знеструмлено одну з ліній електропередачі, що живить Запорізьку АЕС - найбільшу атомну електростанцію в Європі, яку вже понад 2 роки, попри ядерну небезпеку, утримують окупаційні війська. Пошкоджено й інші енергооб’єкти у кількох регіонах країни.

"Злочинний режим знову намагається спричинити екологічну катастрофу та позбавити українців електроенергії - створити нелюдські умови існування", - вказав він.

"Під ударом опинилися Харків, Одеса, Кривий Ріг, Вінниччина, Донеччина, Хмельниччина, Львівщина, Сумщина, Полтавщина, Кіровоградщина, Івано-Франківщина… росія нищить і нівечить все на своєму шляху. Маємо зупинити агресора, інакше під загрозою не лише вся Україна, а й весь вільний світ", - підсумував Генпрокурор.

Армія рф вночі ​​випустила по Україні понад 60 "шахедів" і майже 90 ракет - Зеленський 22.03.24, 08:50 • [views_0]