masove-otruyennya-na-lvivschini-do-likarni-potrapili-20-lyudey

Масове отруєння на Львівщині: до лікарні потрапили 20 людей

 • 8123 переглядiв

ЛЬВІВ-КИЇВ. 20 вересня. УНН. Кількість госпіталізованих з отруєнням після святкування у ресторані міста Сколе Львівської області зросла. Від початку захворювання до лікарні потрапили 20 осіб. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, передає УНН.

"Всього від початку захворювання госпіталізовано 20 осіб, в тому числі 1 дитина - 16 років. З них 19 осіб (1 дитина) - в інфекційне відділення Сколівської ЦРЛ і 1 особа – Новороздольської МЛ", - йдеться в повідомленні.

Станом на 18:00 19 вересня із Сколівської центральної районної лікарні дві особи були виписані на вимогу. У стаціонарі перебуває 18 осіб: 17 - в Сколе, 1 - в Новому Роздолі. Стан пацієнтів середньої важкості.

Нагадаємо, до інфекційного відділення Сколівської центральної районної лікарні госпіталізували людей із симптомами гострої кишкової інфекції. Серед пацієнтів є особи, які святкували весілля в кафе "На гірці" у місті Сколе 15 вересня 2018 року, інші в цьому ж кафе - день народження 16 вересня 2018 року. Вони вживали різноманітні салати, м’ясо, рибу, десерти, а також кавун.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП