masshtabna-dtp-u-kiyevi-zitknulisya-tri-avtivki-lyudina-zaginula

Масштабна ДТП у Києві: зіткнулися три автівки, людина загинула

 • 12557 переглядiв

КИЇВ. 8 листопада. УНН. У Солом'янському районі столиці у ДТП, під час якої зіткнулося три автомобілі, загинув водій легковика. Про це УНН повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Автопригода сталася близько 8:30 на вулиці Вадима Гетьмана. На місце події прибули екіпажі патрульних поліцейських, слідчо-оперативна група територіального управління поліції, а також слідчі Головного управління поліції Києва.

Прибувши на місце ДТП, поліцейські встановили, що зіткнулися Hyundai Tucson, Dacia Logan та Chery QQ.

У результаті Chery QQ затиснуло між двома іншими автівками, а водій отримав смертельні травми. Дані на потерпілого встановлюються.

За попередньою інформацією, ДТП сталася з вини водія Hyundai Tucson: він виїхав на смугу зустрічного руху, де спочатку зіткнувся з Dacia Logan, а цей транспортний засіб у свою чергу - з Chery QQ.

Зараз на місці працюють співробітники поліції. Вони встановлюють механізм автопригоди та спілкуються зі свідками цієї аварії.

Вказана подія зареєстрована в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження, під час розслідування якого будуть встановлені всі обставини ДТП.

Нагадаємо, напередодні під Києвом зіштовхнулися три авто, рух було перекрито.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП