masshtabna-pozhezha-u-pivdenniy-koreyi-postrazhdalo-blizko-90-osib

Масштабна пожежа у Південній Кореї: постраждало близько 90 осіб

 • 24624 переглядiв

КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Майже 90 осіб постраждали внаслідок пожежі, що сталася в багатоповерхівці у Південній Кореї у місті Ульсан. Більшість людей скаржилися на отруєння димом. Повідомлень про загиблих немає. Про це УНН повідомляє із посиланням на Yonhap News Agency.

Повідомляється, що за словами офіційних осіб, у п'ятницю після майже 14 годин боротьби з вогнем пожежники повністю взяли під свій контроль багатоповерховий житловий будинок у південно-східному місті Ульсан.

"Сотні людей були евакуйовані і щонайменше 88 осіб були доставлені у лікарні для допомоги від отруєння димом, але, за словами офіційних осіб, випадків смерті не було", - йдеться у повідомленні.

Також пожежники продовжували роботу, щоб запобігти повторному загорянню тліючих осередків при сильному вітрі, і шукати всіх, хто міг опинитися всередині.

"За словами офіційних осіб, у даний час проводиться розслідування, щоб з'ясувати, що стало причиною пожежі, і головне поліцейське управління Ульсана створило робочу групу, до якої увійшли 40 співробітників для розслідування, а також окрема група, що відповідає за підтримку постраждалих", - зазначається у повідомленні.

Окрім того, прем'єр-міністр країни Чон Се Кюн закликав мобілізувати всі доступні ресурси для гасіння пожежі і забезпечити безпеку людей.

Нагадаємо, у Південній Кореї у місті Ульсан загорілась 33-поверхівка.

Українські Національні Новини

Новини Світу