masshtabna-pozhezha-v-kitayi-evakuyovano-11-tisyach-osib

Масштабна пожежа в Китаї: евакуйовано 11 тисяч осіб

 • 11894 переглядiв

КИЇВ. 18 квітня. УНН. Через лісову пожежу на північному сході Китаю, який виник поблизу гори Ціпань в місті Шеньян провінції Ляонін, місцевій владі довелося евакуювати 11 тисяч людей. Про це повідомляє УНН з посиланням на hd.stheadline.

Згідно з інформацією видання, масштабна пожежа спалахнула 17 квітня о другій половині дня. Вогонь швидко поширився в гірському регіоні завдяки сильному вітру, владі довелося задіяти цілу армію рятувальників. Повідомляється, що пожежу гасили в загальній складності чотири тисячі осіб, 150 пожежних машин, кілька вертольотів і безпілотників.

Щоб забезпечити безпеку громадян, евакуювали понад 11 тисяч осіб. Пожежа охопила гору і прилеглі до неї райони біля міста Шеньян з населенням близько восьми мільйонів чоловік, повідомлень про жертви на даний момент не надходило.

Фахівці з'ясовують причину пожежі.

Раніше УНН повідомляв, що під час гасіння лісової пожежі на території Мулі-Тибетського автономного повіту Ляншань-Ійского автономного округу провінції Сичуань на південному заході Китаю загинуло 26 пожежних.

Українські Національні Новини

Новини Світу