materi-divchinki-yaku-batko-pobiv-cherez-vidmovu-yisti-povidomili-pro-pidozru

Матері дівчинки, яку батько побив через відмову їсти, повідомили про підозру

 • 10037 переглядiв

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Прокуратура повідомила про підозру жінці через залишення дитини без допомоги після побиття батьком. Йдеться про трагедію у селі Кальченки, коли чоловік побив власну 4-річну доньку пляшкою за відмову їсти. Про це повідомила прес-служба прокуратури Сумської області, передає УНН.

"Прокуратурою Сумської області сьогодні, 10 серпня 2018 року, повідомлено про підозру 24-річній жінці, яка залишила свою дитину помирати після того, як дівчинку побив батько. Дії підозрюваної кваліфіковано за ч. 3 ст. 135 (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані та позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження, що спричинило її смерть) КК України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, трагедія сталася 13 липня у селі Кальченки Білопільського району.

"Тоді батько за відмову їсти схопив дволітрову пластикову пляшку, яка була наповнена водою, та завдав нею два удари по голові 4-річної дитини, а потім ще й ударив дівчинку кулаком в область голови. Після чого він поклав дитину на ліжко. Наступного дня, 14 липня 2018 року, близько 20:00 дівчинка померла. Згідно з висновком медиків, дитина отримала вогнищеву травму головного мозку. Безпосередньою причиною смерті є механічна асфіксія харчовими масами. Усе це відбувалось на очах у матері дитини, яка не перешкоджала побиттю дитини, а також не викликали медиків", - зазначили у прокуратурі.

Батько за підозрою в умисному побитті та залишенні в небезпеці дитини чекає на вирок суду в СІЗО. А тепер на лаві підсудних опиниться і його дружина. Батькам дівчинки загрожує до 8 років позбавлення волі.

Крім того, триває слідство за фактом неналежного виконання своїх службових обов’язків співробітниками органів та служб, які опікуються захистом прав дитини.


Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Суд у справі вбивства Вороненкова перенесли на 12 вересня

     • 8455 переглядiв

    Путін обговорив з Радбезом РФ нові санкції США проти Росії

     • 9259 переглядiв

    На Донеччині біля заводу вибухнула граната

     • 8514 переглядiв