matios-pismovo-prosit-parubiya-ne-znischuvati-pravookhoronnu-sistemu

Матіос письмово просить Парубія не знищувати правоохоронну систему

 • 7060 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Якщо голова Верховної Ради Андрій Парубій підпише судову реформу з правками Лозового, він скоїть злочин. Про це у п’ятницю, 27 жовтня, під час участі у ток-шоу "Народ проти" (телеканал ZIK) заявив Головний військовий прокурор-заступник Генерального прокурора Анатолій Матіос, передає УНН.

"Я направив Голові ВР листа, - зазначив він, - де написав чорним по білому, що ті зміни, які проголосували під куполом заради судової реформи - гарної, добре прописаної, - куди вписав Лозовий нашого потерпілого зміни, то у нас буде знищена правоохорона система. І якщо цей закон підпишуть з тими хитрощами політичними, яких ви не бачите, то у нас буде параліч. І якщо цей закон підпише голова ВР, то у нього буде склад злочину – підробка документів. Я це написав. Я не боюся".- заявив Матіос

Головний військовий прокурор висловив занепокоєння тим. що діється "під куполом"( ВР - ред.), і закликав Голову Верховної Ради "одуматися і не нищити державу".

Нагадаємо, заступник Генерального прокурора України – Головний військовий прокурор Анатолій Матіос закликав голову Верховної Ради Андрія Парубія не підписувати проголосовані зміни до Кримінального процесуального кодексу, оскільки вони паралізують правоохоронну систему.

Українські Національні Новини

Суспільство