matios-rozpoviv-za-yakikh-umov-mozhna-vstanoviti-mir-na-donbasi

Матіос розповів, за яких умов можна встановити мир на Донбасі

 • 10189 переглядiв

КИЇВ. 29 липня. УНН. Влада повинна пояснити народові логіку своїх дій та створити відповідні сервіси, які реалізовуватимуть рішення влади. Таку думку в ефірі спецпроекту Андрія Пальчевського висловив заступник Генерального прокурора України – головний військовий прокурор Анатолій Матіос, повідомляє УНН.

"Якщо сервіси (зокрема і прокуратура, суди та інші – ред.) і парламент зможуть пояснити логіку своїх дій, геополітичних векторів тоді народ сприйме не популярні рішення. Мир не може бути популярним, якщо це не перемога", - вважає Матіос.

Головний військовий прокурор наголосив, що слід створити нові сервіси, які будуть ідеологічно спрямовані, патріотично налаштовані та професійно спроможні.

Він також прокоментував призначення Президента України (1994 – 2005 рр.) Леоніда Кучми до Тристоронньої контактної групи в Мінську.

"Я ніколи не бачив, щоб діамант був гіршим від простого "сваровські". Простий "сваровськи" прийде і скаже: вліво, вправо, вперед, назад. А дипломатія, особливо з терористичними організаціями, а це все одно дипломатія – це тяжкий хрест… Я вважаю, що це (призначення Кучми – ред.) позитивно. Інших немає", - вважає Матіос. Він також додав, що Кучма може спілкуватися мовою, яку розуміють в Росії, а також він є авторитетної постаттю.

Як повідомляв УНН, Матіос розповів чи було отруєння Ющенка

Українські Національні Новини

Політика