mau-testuvatime-pasazhiriv-na-antitila-do-covid-19

МАУ тестуватиме пасажирів на антитіла до COVID-19

 • 13699 переглядiв

КИЇВ. 22 червня. УНН. Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) встановила у міжнародному аеропорту "Бориспіль" першу лабораторію, яка робить ПЛР-тести і тести на антитіла. Про це на своїй сторінці у Facebook написав президент авіакомпанії Євген Дихне, передає УНН.

"Ми встановили в аеропорту "Бориспіль" першу лабораторію, яка робить ПЛР-тести і тести на антитіла. Поки будемо використовувати її для потреб тестування екіпажів МАУ. Ми хочемо бути на 100% впевненими, що наші екіпажі і пасажири знаходяться в абсолютно безпечних умовах на борту наших повітряних суден", - розповів він.

Дихне уточнив, що ПЛР є "золотим стандартом" діагностики COVID-19 і дозволяє підтвердити присутність або відсутність інфікування людини цим вірусом у даний час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні розроблений ІФА-тест на COVID-19, який відповідає якості світових компаній - Фаворов.

"Тестування на антитіла до SARS-CoV-2 дозволяє виявити перенесену інфекцію і наявність певного рівня імунітету. Матеріал тесту - кров з вени, швидкість - 86 тестів за годину", - уточнив він.

Нагадаємо, за словами мера Києва, власники і керівники громадських закладів повинні організувати ІФА-тестування співробітників.

Українські Національні Новини

Суспільство