maxar-technologies-pokazali-yak-viglyadaye-40-metrova-voronka-vid-obstriliv-iz-kosmosu

Maxar Technologies показали як виглядає 40-метрова воронка від обстрілів із космосу

 • 619437 переглядiв

КИЇВ. 7 червня. УНН. Maxar Technologies опублікувала знімки поля в районі села Довгеньке на Харківщині. На фото - сліди від снарядів, які зрешетили місцевість, а також величезна вирва від вибуху в самому селі, передає УНН.

Деталі

Поле, за межами села Довгеньке, показує, скільки артилерійських ударів випало на цей район, оскільки він повністю ними покритий. Поруч - масивний 40-метровий кратер поряд із групою будівель.

Довгеньке знаходиться посередині між Ізюмом та Слов'янськом на кордоні Харківської та Донецької областей, де в останній місяць точаться тяжкі бої.

Додаткові супутникові знімки відображають результати артилерійських та військових ударів російської армії у селі Богородичне.

У селі Долина піднімається дим від артилерійського залпу росіян. На знімках також можна побачити вирви від минулих вибухів у сусідньому полі.

Частини українських міст Рубіжне та Сєвєродонецьк значно зруйновані, свідчать нові супутникові знімки.

В обох містах уже кілька тижнів точаться постійні запеклі бої між українськими та російськими військами. Низка будівель на півночі Сєверодонецька зруйнована внаслідок військових ударів, свідчать супутникові знімки.

На супутникових знімках неподалік міста видно російські системи залпового вогню, спрямовані у бік міста.

Українські Національні Новини

Суспільство