mayami-peremogli-leykers-u-pyatomu-matchi-finalnoyi-seriyi-nba

"Маямі" перемогли "Лейкерс" у п'ятому матчі фінальної серії НБА

 • 10662 переглядiв

КИЇВ. 10 жовтня. УНН. Баскетболісти "Лос-Анджелес Лейкерс" та "Маямі Хіт" провели п'ятий поєдинок фінальної серії НБА, передає кореспондент УНН.

Більшу частину часу зустрічі гравці "Хіт" лідирували у рахунку. Розв'язка сталася на останніх секундах, коли Денні Грін за рахунку 108:111 схибив дальній кидок без захисту візаві і "Лейкерс" поступилися.

Найзначніший внесок в перемогу "Хіт" вніс форвард Джиммі Батлер, який оформив тріпл-дабл з 35 очами, 12 підбираннями і 11 передачами. Найкращу результативність у складі "Лейкерс" продемонстрував легкий форвард Леброн Джеймс, на рахунку якого 40 очок, 13 підбирань і 7 передач.

Примітно, що Батлер - перший гравець в історії НБА, який набрав два тріпл-дабли у першому за кар'єру фіналі НБА. Батлер - другий баскетболіст, який набрав не менше 20 очок і 5 передач у кожній із перших 5 ігор фіналу у своїй кар'єрі. Раніше це робив тільки легендарний Майкл Джордан у 1990-х роках минулого століття.

Крім того зазначимо, що Джеймс зрівнявся з Дереком Фішером за кількістю проведених матчів у плей-офф (259) і ділить з ним перше місце в історії НБА за цим показником.

Додамо, рахунок у серії до 4-х перемог став 3:2 на користь клубу із Лос-Анджелеса.

Як повідомлялося раніше в УНН, тренер з досвідом роботи в НБА покинув український клуб.

Українські Національні Новини

Спорт