maybutniy-kantsler-frn-sholts-zanepokoyeniy-naroschuvannyam-rosiyskikh-viysk-bilya-ukrayini

Майбутній канцлер ФРН Шольц занепокоєний нарощуванням російських військ біля України

 • 19566 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Майбутній канцлер ФРН Олаф Шольц висловив занепокоєння з приводу розміщення російських військ на кордоні з Україною. Він зазначив, що створення загрози Києву стало б неприйнятним сценарієм, повідомляє УНН з посиланням на Der Spiegel.

Цитата:

"ФРН, як і інші в Європі і США, із занепокоєнням дивиться на пересування військ, які ми спостерігаємо на українському кордоні", - заявив Шольц на прес-конференції в Берліні.

Деталі

За словами Шольца, Німеччина ретельно стежить за ситуацією в Україні, і "однозначно наполягає на непорушності кордонів".

Окрім того, майбутній канцлер висловив упевненість, що президент США Джо Байден висловить таку точку зору в переговорах з президентом РФ Володимиром Путіним.

Доповнення

Путін і Байден проведуть переговори 7 грудня.

Президент США Джо Байден зараз зважує можливість введення широкого спектру санкцій проти Росії, покликаних утримати президента Росії Володимира Путіна від вторгнення в Україну.

США і Європейський Союз розглядають можливість введень санкцій, у тому числі щодо найбільших російських банків і Російського фонду прямих інвестицій у разі вторгнення президента РФ Володимира Путіна в Україну.

Українські Національні Новини

Політика